Fondată în 1965

LED este o fundație privată a Guvernului și societății civile a Principatului Liechtenstein. Noi implementăm ajutorul extern în numele Guvernului Liechtenstein. Activă, preponderent, în sectoarele de educație și dezvoltare rurală, LED este supusă auditului efectuat de către Biroul Naţional de Audit din Liechtenstein.

În Moldova

     LED şi-a început activitatea în septembrie 2007, având în centrul priorităților sale sectorul educaţional. LED îşi propune să contribuie la consolidarea sistemului educaţional, în general, şi învăţământului vocaţional, în particular.  LED susţine diverse proiecte educaţionale.  De rând cu finanţarea şi monitorizarea proiectelor, LED, de asemenea, implementează propriul proiect.
     LED este interesată de o bună coordonare a activităţilor sale de către structuri guvernamentale, cu actori ai societăţii civile, cu donatori şi implementatori de proiecte în Moldova. LED poartă o dublă responsabilitate faţă de utilizarea fondurilor sale eficient şi eficace  – faţă de oamenii din Moldova precum şi faţă de poporul din Liechtenstein.

Pentru a cunoaște mai multe despre LED, vizitați www.led.li
 

 

Parteneri

Noutăți

Vezi toate știrile